NE ZAUSTAVLJA SE! Nogo spremao HAOS ispred Skupštine, policija kod njega pronašla ORUŽJE

Autor: Informer, Republika

Vesti

03.08.2020

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u centru Beograda zaustavila automobil bivšeg poslanika Dveri Srđana Noga koji se zaputio ka Narodnoj skupštini sa gepekom krcatim kesa sa pejnt-bol puškama i pirotehničkim sredstvima…

RepublikaFoto: Republika
Srđan Nogo

Po svemu sudeći, Nogo je odlučan u svojoj nameri da izazove haos ispred Skupštine, jer je kako saznajemo ispred republičkog zdanja zatečeno i nekoliko njegovih pristalica sa praćkama.

Nogo je još pre nedelju dana najavio da neće dozvoliti današnje konstituisanje novog saziva Skupštine i pozvao lidere i simpatizere opozicije da dođu na puškaranje na buduće poslanike.

RepublikaFoto: Republika

Kako je tada najavio, već su naručene puške za pejnt-bol iz kojih će se pucati i koje mogu da dobace oko 200,300 metara, baklje, topovski udari i rakete za vatromet kojima će opozicija gađati buduće poslanike u novom sazivu srpskog parlamenta.

 

 

 


Nakon toga je i uvežbavao pucanje iz pejnt-bol puške ispred Narodne skupštine, a u svojoj nameri je po svemu sudeći odlučan.   

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading