Vesić: Sadista Veselinović na 35 stepeni obilazi gradilišta i raduje se što nema radnika

Autor: republika

Vesti

01.08.2020

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić reagovao je saopštenjem na Fejsbuku povodom obilaska gradilišta pojedinih opozicionih političara.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Goran Vesić

Prenosimo vam saopštenje u celosti:

"Koliko bolestan moraš da budeš pa da 30. jula u 13.55 sati na 35 stepeni obilaziš gradilište i sadistički se raduješ zato što nema radnika!?

Pa nema ih sadisto jer nije humano, a ni dozvoljeno da se radi pod punom opremom na 35 stepeni! Zato se rad raspoređuje u vreme kada nisu takve vrućine, ali ti tada spavaš pa ne možeš da ih snimiš. Lako je ovom sadisti da se prošeta po gradilištu, snimi par slika i potom pobegne u klimatizovani kafić gde pije piće, tvituje i podsmeva se radnicima zato što ih nema na poslu na +35.

U međuvremenu, sadista Veselinović zajedno sa Radomirom Lazovićem i Ivom Čukić preko “Instututa za urbane politike” preusmerava pare iz “Ne davimo Beograd” za njih i nekolicinu njima bliskih ljudi. Koristeći pare koje preusmere na ovaj Institut sami sebi isplaćuju astronomske plate dok druge iz Inicijative teraju da volontiraju. Eto tako to izgleda."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading