Završen sastanak ekspertskih timova Beograda i Prištine, evo šta ima da kaže Lajčak

Autor: Mediji

Vesti

30.07.2020

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak ocenio je da je današnji sastanak ekspertskih timova u Briselu bio "još jedan važan korak" u procesu dijaloga i najavio za kraj avgusta nastavak razgovora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miroslav Lajčak

- Današnji sastanak na ekspertskom nivou u dijalogu Beograda i Prištine bio je još jedan važan korak u procesu ka sveobuhvatnom pravno obavezujućem sporazumu za normalizaciju odnosa između Kosova i Srbije. Naš rad će biti nastavljen krajem avgusta - napisao je na Tviteru Lajčak.

Eskpertske timove Beograda i Prištine predvode direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju u Vladi Srbije Marko Đurić i kosovski koorinator za dijalog Skender Hiseni.

 

To je bio drugi sastanak na ekspertskom nivou nakon što su se predstavnici Beograda i Prištine sastali 23. jula u Briselu kako bi razgovarali o pitanju nestalih i raseljenih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading