JEDNIM PRIMEROM VUČIĆ OBJASNIO ZAŠTO GA NAPADAJU: Predsednik je MOĆNOM SIMBOLIKOM uzvratio na kritikе lažne političke elite!

Autor: Republika

Vesti

30.07.2020

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom svog obraćanja javnosti, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je, nažalost, u nađoj zemlji pravilo da se oni koji rade kritikuju, misleći pre svega na lidere opozicije koji sve poteze vlasti napadaju čak i kada donose dobro građanima.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

- Ovde šta god da radite ili gradite ne valja. U Srbiji nije bila dobra ni prva sijalica, nije bilo dobro ni vozove kada smo uvodili. Ali šta ćete, to je cena koju morate da platite kada imate viziju, to je cena vizije - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
lak

30.07.2020 09:15

Svako ko radi i stvara je izlozen kritiki....

BozaB

30.07.2020 09:16

Napadaju ga oni koji za narod ne rade nista, samo bi da pune svoje dzepove.

Vlajko77

30.07.2020 09:30

Tokom svog obracanja javnosti, predsednik Srbije Aleksandar Vucic je rekao da je, nazalost, u nasoj zemlji pravilo da se oni koji rade kritikuju, misleci pre svega na lidere opozicije koji sve poteze vlasti napadaju cak i kada donose dobro građanima.

Lazar

30.07.2020 10:05

Ljudi nikada jedni drugima ne oprastaju uspeh!