Vučić poručio: Srbija neće biti džak za udaranje, to nas neće nigde odvesti u pregovorima!

Autor: Republika

Vesti

30.07.2020

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je tokom obraćanja javnosti da je srpska delegacija u potpunosti spremna za rundu pregovora i da ima jasno definisane stavove i ciljeve.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

- Naša delegacija koju predvodi Marko Đurić je u potpunosti pripremljena. Porodice nestalih zaslužuju pravdu i da znaju gde su im roditelji, braća i deca. Takođe,  za nas je važno da svako ko želi da se vrati na Kosovo može to i da uradi. Što se tiče ekonomije, tu nam je u interesu da omogućimo slobodan protok robe i ljudi i nadamo se da u tom smislu možemo da postignemo dogovor i saradnju sa njima – rekao je Vučić. 

Pred nama nisu laki i jednostavni dani. Trebaće nam mnogo snage i energije da pokušamo da dođemo do kompromisa, ali da budemo i dovoljno jaki da odbijemo sve predloge koji nisu u našem interesu. Ono što me je iznenadilo je izjava Avdulaha Hotija koji je izneo informaciju da se u Briselu piše nekakav dokument, o čemu mi ništa ne znamo – rekao je Vučić.

- Ako neko misli da će Srbija da bude džak za udaranje, onda mislim da je to pogrešan put i da nas to nigde neće dovesti – rekao je Vučić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
BozaB

30.07.2020 08:27

Nije danas Tadic na vlasti pa da svako moze da nas udara i omalovazava.

lak

30.07.2020 08:27

Srbija ce se svoih stavova i ciljeva drzati do kraja....

Tanja

30.07.2020 08:40

Jos jedno bitno obracanje predsednika Srbije....

Lazar

30.07.2020 09:06

Predsednik ce istrajati u svojoj nameri da Srbija izvuce ono najbolje za sebe! Vucic nikada nece prestrati da se trudi!