NOVE PRETNJE I UVREDE PERJANICE OPOZICIJE Vidojković poručio Vučiću da crkne?!

Autor:

Vesti

30.07.2020

04:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Vidojković, opoziciona perjanica i redovni učesnik i predvodnik protesta, ponovo preti na društvenim mrežama. On je na svom Instagram profilu napisao: "Vučiću, crkni!"

Foto: ST/D. KADIĆ
Marko Vidojković

Njegov post odmah je lajkovala gomila pristalica Dragana Đilasa koje su se takmičile da smisle u kakvim mukama, po njihovom mišljenju, treba da se nađe predsednik Srbije. Pisali su najgore gadosti, pominjući bičevanje, samicu, snajpere...

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Poruka Marka Vidojkovića predsedniku Srbije

Rečnik poput Vidojkovićevog, po mišljenju politikologa Jelene Vukoičić, koriste duboko isfrustrirane ličnosti, svesne sopstvene nemoći da postignu svoje ciljeve.

Ovako se brani: To je kletva

Srpski telegraf pozvao je Vidojkovića i od njega dobio sledeći odgovor:

- Taj post sam napisao 8. jula, u vreme nemira na beogradskim ulicama. To što sam napisao bilo je figurativno, naravno da nisam mislio doslovno. To je kletva i niko to ne može da mi zabrani. Što se predsednika Vučića tiče, želim mu da živi još 100 godina, od čega 49 u zatvoru.

- Niko na takvom rečniku neće izgraditi političku karijeru i ogromna većina građana Srbije prezire takav vid komunikacije. Bez obzira na slobodu govora, neke granice moraju da postoje. Tamo gde prestaju uvrede, a počinju pretnje, gde poručujete da neko treba da crkne, da dobije metak, to više nije uvreda, već ozbiljna pretnja, što, prema mom mišljenju, treba da bude krivično delo, da bi takvi ljudi trebalo da budu procesuirani tako da više nikome ne padne napamet to da radi. To je nedopustivo, osim toga što je izuzetno ružno i neprijatno. Druga je stvar što nikad ne znate kada će neka poremećena individua da reaguje na osnovu takvih reči i poziva na linč - rekla je Vukoičićeva.

Neke od gadosti Vidojkovića

RepublikaFoto: Foto Dragan Kadić

* Srpske ratnike proglasio probisvetima

* Na skandalozan način, najprimitivnijim uličarskim rečnikom kritikovao donošenje Tijaninog zakona, uz poruku da se vladajuća većina Tijani "direktno posrala na grob donoseći zakon"

* Predložio puštanje tečnog LSD (opasna droga) u vodovod

* Nebrojeno puta pretio Vučiću i vrhu SNS, uz najgore uvrede

Podsećamo, ovo nije prvi Vidojkovićev ispad na društvenim mrežama, koje koristi za razračunavanje sa neistomišljenicima, ali i za pljuvanje svih koji misle drugačije od njega. D. P.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
lak

30.07.2020 07:27

Opozicija samo zna za ucene i nasilje.....

Tanja

30.07.2020 07:30

Opozicija samo zna za ucene i nasilje.

Taki

30.07.2020 07:32

Krajnje je vreme da drzava stane na put pretnjama smrcu.Da li treba da pocnemo da brinemo za sebe jer bahatosti pojedinaca nema kraja?!

Bojan

30.07.2020 07:33

Vidojković je pravi primer propalog pisca koji svoje lične frustracije leči vređajući i napadajući druge ljude.