(VIDEO) VUK TARABIĆ ILI JEREMIĆ? Ponovo baljezga, predviđa Vučićev pad 2022. godine - Smehotresno!

Autor: Republika

Vesti

28.07.2020

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić ističe da će zajednička opoziciona lista sa svojim kandidatom na predsedničkim izborima 2022. uspeti da zbaci Aleksandra Vučića sa mesta predsednika Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/B. STEKIĆ
Vuk Jeremić

Jedan od najistaknutijih članova raspadajućeg Saveza za Srbiju je u izjavi za beogradske medije naveo da će Narodna stranka biti osnova okupljanja svih anti-vučićevaca:

 

 

 

- Na tim izborima nastupićemo zajedno sa drugim opozicionim strankama na jednoj listi i sa jednim kandidatom, ali do tada moramo da radimo na jačanju stranke i njene infrastrukture, što savetujem i ostalim opozicionim kolegama. Ako bismo ostali uvezani na sadašnji način, ne bi se bitno pomerili sa sadašnjeg nivoa podrške, što je daleko od potrebnog za promenu vlast - ocenio je Jeremić.

 

 

 

Podsetimo, ovo nije prvi put da Jeremić iznosi "proročke" teze i kao njegov nekadašnji šef i bivši predsednik Srbije Boris Tadić "ima vizije" o događajima o budućnosti. Jedini problem sa Jeremićevim vizijama je što se po pravilu - nikad ne ostvare.

Primera radi, Jeremić je tokom prošlogodišnjih skupova "1 od 5 miliona" navodio kako će aktuelna vlast na čelu sa Aleksandrom Vučićem "pasti do Uskrsa". 

Izjave lažnog proroka, međutim, nisu se obistinile.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Jana

28.07.2020 12:49

Loša procena.

Stefan

28.07.2020 12:52

Vuk Jeremić ne može samostalno ni 1% glasova da osvoji a priča o rušenju Vučića.

Marko

28.07.2020 12:57

Ah, zasto me ova vest uopste ne brine. Valjda zato sto do tada nece ni postojati.

petar

28.07.2020 13:02

Evo moje prognoze: "Vuk Jeremic i svi ljudi oko njega beze iz zemlje zbog malverzacija". Do sada su mi se sve zelje ispunile :D