Sramna naslovna strana lista Danas! Treba li Vučić da primi metak?

Autor: republika

Vesti

27.07.2020

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dnevni list Danas najavio je sramnu naslovnu stranu za sutrašnji broj na kojoj je najava teksta pod naslovom "Samo su me pitali gde je puška, kao da sam Li Harvi Osvald".

RepublikaFoto: RTS/printscreen/Danas
Foto: Ilustracija

Pod navedenim naslovom, radi se o tekstu u kojem piše o početku suđenja Draganu Miloševu zbog pretnji smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Međutim, postavlja se pitanje, da li Vučić treba da primi metak pa da ovaj list ozbiljnije prenese vest, a zapravo bi se najbolje ova rabota mogla opisati rečima, "Nema veze ako se Vučiću preti ubistvom, dok ne nađete pušku ili ne, Vučić ne primi metak, nemate pravo da hapsite!".

Foto: Danas
Naslovna strana Danasa za 28. jul 2020.

Podsećamo, 6. maja ove godine pripadnici Bezbednosno-informativne agencije u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal i Ministarstvom unutrašnjih poslova uhapsili su Dragana Miloševa (48) iz Beograda, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo iz člana 138. stava 3. - Ugrožavanje sigurnosti, Krivičnog zakonika R. Srbije. Osumnjičeni je putem društvene mreže Tviter, između ostalog, više puta direktno pozivao na ubistvo predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića. Dragan Milošev je od ranije poznat policiji, a osuđivan je zbog nasilja u porodici na šest meseci zatvora, dve godine uslovno. Kod njega su pronađena dva snajperska metka.

 

Ko je Li Harvi Osvald?

Li Harvi Osvald  je bio bivši američki marinac koji je, prema zaključcima dve vladine istrage, osumnjičen da je izvršio atentat na Džona Kenedija, predsednika Sjedinjenih Država 22. novembra 1963.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Prvoborac

27.07.2020 20:22

Ovde se više ne postavlja pitanje sramnosti već morbidnosti iste.

Nikoleta

27.07.2020 20:31

Kakva je ovo sprdnja?Nas predsednik je mnogo dobrih stvari uradio za Srbiju,zar mu ovako vracate.

Rac

27.07.2020 20:46

Onaj koji preti bilo kome pa i predsedniku Srbije mora da bude osudjen makar na mesec dana zatvorske kazne.

Jelena

27.07.2020 21:09

Nadam se da ce nadlezni organi da reaguju i kazne ovakve uvrede i pozive na ubistvo.