PROMOTER ĐILASOVIH I BOŠKOVIH PROTESTA PORUČIO SRBIMA: Vi niste ljudi jer ne priznajete genocid u Srebrenici

Autor: Republika

Vesti

27.07.2020

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dotakli dno!

RepublikaFoto: youtube.com/Al Jazeera Balkans
Dinko Gruhonjić

Dinko Gruhonjić, osvedočeni srbomrzac i promoter protesta Dragana Đilasa i Boška Obradovića, besramno je uvredio ako ne sve, a ono ogromnu većinu Srba!

 
Gruhonjić, čija mržnja prema Srbiji i Srbima prevazilazi i mržnju nekih od najbestidnijih pripadnika drugosrbijanske kvazi elite, naime, napisao je članak na opskurnom portalu autonomija.info u kojem doslovce tvrdi da je "odnos prema Srebrenici mera demokratije u Srbiji".
RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Boško Obradović

Gruhonjićev tekst obiluje nebulozama o "velikosrpskom nacionalizmu i hegemonizmu", "genocidu", "zločinima", "iskonskom zlu", "monstrumima" i čemu sve ne iz drugosrbijanskog repertoara opštih mesta sračunatih da se Srbiji i Srbima pripiše sva krivica za ratove devedesetih godina.

 
Ipak, čini se da je Gruhonjić otišao i korak dalje u svom autošovinizmu, jer, verovali ili ne, po njegovoj  uvrnutoj logici, niko ko ne priznaje takozvani genocid u Srebrenici ne može se ubrajati u ljudska bića.

Ovom nonsensu ne treba dodatni komentar, ali takve nebuloze još jednom potvrđuju da su Đilasove i Obradovićeve perjanice spremne na sve samo kako bi napali Srbiju i vlast u Srbiji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading