ĐORĐEVIĆ OČAJAN ŠTO JE PROVALJEN, KUKA NA SVE STRANE: Srpski telegraf na meti ruske "duboke države"

Autor: D. P.

Vesti

27.07.2020

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruska "duboka država" udarila je na Srpski telegraf. Nakon što je naš list raskrinkao neuspeli pokušaj Mlađana Đorđevića, kuma i bliskog saradnika lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa, da uz pomoć ruskih paradržavnih struktura iza leđa ruskog lidera Vladimira Putina sruše s vlasti predsednika Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: youtube.com/Naša Srbija
Mlađan Đorđević

Besan što je raskrinkan i što je Srpski telegraf objavio sve o njegovim vezama za protivnicima ruskog predsednika Vladimira Putina, koji bi da na vlast dovedu kolovođe SZS, Đorđević je udario naš list i glavnog urednika Milana Lađevića ne bi li ućutkao Srpski telegraf.

GNUSNE LAŽI

U autorskom tekstu objavljenom, gle čuda, preko svojih medija u Moskvi Đorđević u svom demagoškom stilu ponovo je pokušao da proturi laži.

REAKCIJA

Dejan Miletić, Centar za proučavanje globalizacije

I vrapci na grani znaju da u Srbiji postoji delovanje te takozvane ruske duboke države. Vidljivo je iz aviona. Zna se čiji su Vuk Jeremić, Boško Obradović, Mlađan Đorđević. Niko nije kriv što Primakov drži na vezi Đorđevića. Najmanje Srpski telegraf, koji to konstatuje

- Glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević je zavapio kako ruska ambasada želi da uguši slobodu govora u Srbiji, te je otišao na provladinu televiziju Pink, gde je zajedno sa Vučićevom bivšem suprugom novinarkom Ksenijom Vučić maltene optužio Rusiju da je kriva i za agresiju NATO na Jugoslaviju 1999. godine - napisao je Đorđević.

Foto: Srpski telegraf
SRPSKI TELEGRAF ZA 23. JUL

Bez trunke stida i srama, Đorđević je, po običaju, slagao, ne trepnuvši, jer to u emisiji koju pominje nikada nije izgovoreno niti je bilo šta slično rečeno.

Kako za Srpski telegraf objašnjava direktor Instituta bezbednosti Darko Trifunović, on mora to da radi jer se zna ko ga plaća i kod koga u Moskvu ide na konsultacije.

- Mlađan Đorđević je ispušena muštikla koja će nestati kada mu zavrnu slavinu jer nije uradio ono što se od njega tražilo. Ne čudi me što postaje sve agresivniji i ne bira sredstva kako bi se po svaku cenu dokopao vlasti. Ovakvim izjavama on i njemu slični crtaju metu na čelu vama u Srpskom telegrafu samo zato što ste izneli istinu i razotkrili ono što više niko ne može da sakrije - rekao je Trifunović.

Novinar nezavisne medijske kuće Antidot Marko Matić ističe da u specijalnom ratu koji se vodi protiv države Srbije i njenih vlasti "sada je na meti svako ko se usudi da isključivo štiti interese naše zemlje".

NERAZDVOJNA TROJKA

- Pored toga što podmetanjima i lažnim optužbama sada pokušava da ućutkaju domaće patriotske medije, ovakvim izjavama Mlađan Đorđević nastoji i da uruši odnose između Rusije i Srbije, da na tom talasu destabilizuje prilike u našoj zemlji i da se zajedno sa svojim kumom Đilasom i njegovim partnerom Draganom Šolakom po svaku cenu dokopa vlasti. Sama činjenica da se u toj borbi za vlast ne biraju sredstva, da se zemlji nanosi nepopravljiva šteta, govori da njima nije cilj da unaprede i zaštite naš javni interes, već isključivo da zadovolje lične i uskogrupne interese - naglašava Matić.

Podsećamo, Srpski telegraf je prvi pisao o tesnim vezama Đorđevića političko-finansijskim moćnicima ruske "duboke države", koji iza leđa Putinu pokušavaju da sruše Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
lak

27.07.2020 07:34

Opozicija je dno dna....

Nikoleta

27.07.2020 07:34

Istina uvek izadje na videlo.

tina

27.07.2020 08:08

Doslo sve na naplatu, sve isplivalo

Stefan

27.07.2020 09:02

Kao i u Srbiji tako i Rusiji postoje snage koje podmeću klipove u točkove i Vučiću i Putinu.