Vozači OPREZ, od ponedeljka radovi na sanaciji kolvoza kod OVE naplatne rampe: Zatvaraju se dve trake!

Autor: Tanjug, republika.rs

Vesti

25.07.2020

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na auto-put E-75, naplatna stanica "Beograd", od ponedeljka, 27. jula, počinju radovi na sanaciji betonskog kolovoza, a do 2.avgusta je planirano zatvaranje traka 20 i 21 na naplatnoj stanici "Beograd", u smeru ka Beogradu, saopštilo je danas JP "Putevi Srbije".

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Auto-put E-763, na deonici od Obrenovca do Uba, od 27. do 29. jula radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije. U zoni radova, saobraćaj će biti preusmeren na levu kolovoznu traku auto-puta na službenim prolazima.

Na putu Pakovraće-Užice, zbog radova na kavanju kosina na deonici Gorjani - Sevojno, od 27. do 31. jula, dolaziće do povremenih obustava saobraćaja u trajanju od 15 do 20 minuta.


Nakon povremenih obustava, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

 


Auto-put E-763, petlja Takovo - petlja Preljina, u oba smera, radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije za maglu, trajaće do 31. jula, od 07.00 do 16.00 časova.

Radovi će biti obavljani u pokretu sa zatvaranjem zaustavne saobraćajne trake.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading