Srpska liga: Nacionalni i državni prioritet Srbije je jačanje veza sa RS

Autor: Republika

Vesti

23.07.2020

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jačanje odnosa i održavanje specijalnih veza između Srbije i Republike Srpske jeste jedan od naših nacionalnih i državnih prioriteta, zato je današnja poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Banjaluci i pomoć, u vrednosti od 2,7 miliona evra, koja je uručena bratskom narodu, s one strane Drine, dokaz da matica Srbija itekako misli na Srbe u Republici Srpskoj, posebno u ovom kriznom periodu - izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL).

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandar Đurđev

- Važno je da naš narod u RS oseti da ima podršku Srbije, ne samo u normalnim okolnostima već i kada je najteže, kao što je sada, zbog epidemije izazvane korona virusom koja je usporila privredni rast i ekonomski razvoj, ali i udarila na zdravstveni sistem u Republici Srpskoj, zbog čega je donacija Univerzitetskom kliničkom centru u Banjaluci od 15 sanitetskih vozila, kao i izdvajanja države Srbije za obnovu i izgradnju škola, vrtića, domova zdravlja i verskih objekata u Republici Srpskoj od izuzetnog značaja za celokupan srpski narod – zaključuje Đurđev.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading