Doček za predsednika Srbije kakav Republika Srpska ne pamti

Autor: Informer, Republika

Vesti

23.07.2020

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić danas je, tokom posete Banjaluci, osim zvaničnog dočeka, imao i onaj "neformalni", spontani koji su mu priredili građani Srpske tokom puta ka Banjaluci, pokazujući time koliko im znači podrška Beograda i koliko vole Srbiju.

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Predsednik Srbije je vrlo srdačno dočekan

Tako je predsednika ispred jedne kuće u Banjaluci, dočekalo petoro mališana u drustvu roditelja, sa zastavama Srbije, dok je pored njih, uz ogradu bila razvijena velika srpska trobojka.

 

 

 

 

I šam Vučić je u svom obraćanju preneo da mu je predsednica RS Željka Cijanović skrenula pažnju na stariju ženu, koja je prilikom prolaska kolone predstavnika Srbije i Srpske, izašla ispred kuće sa zastavama Srbije.

 

 

- I time je pokazala koliko voli, ne samo Republiku Srpsku i Srbiju, već naše zajedništvo, jedinstvo i koliko to znači našem narodu - rekao je Vučić.

Predsednik Srbije boravi danas u jednodnevnoj poseti Republici Srpskoj, čijim insititucijama stiže pomoć vredna ukupno gotovo 2,7 miliona evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
BozaB

23.07.2020 11:00

Najlepsa slika od danas. Ovo je pravo bogatstvo jedne drzave.

Danica

23.07.2020 11:06

Prelep prizor!

Prvoborac

23.07.2020 11:07

Uvek treba poštovati svakog, a sebe i svoj narod ceniti i ne dozvoliti da se poigravaju sa njegovom sudbinom.

star

23.07.2020 11:56

Doček kakav i naš predsednik zaslužuje, jer prevashodno na njegovu inicijativu država Srbija šalje neizmernu pomoć Republici Srpskoj.