(FOTO) SRBI NACISTI I RATNI ZLOČINCI, HRVATI BRAĆA, ITALIJA DRUGA ALBANIJA - pojavila se SRAMNA MAPA EVROPE IZ UGLA ŠIPTARA

Autor: Republika

Vesti

22.07.2020

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Tviteru se pojavila kako kome zanimljiva mapa Evrope iz ugla kosovskih Albanaca, gde su Srbi prozvani nacistima.

RepublikaFoto: twitter.com/FWolf14
Mapa Evrope

Umesto imena navedene su uopštene asocijace koje svaki Albanac sa Kosova ima na pominjanje tih država.

Već na samoj profilnoj slici se vidi istaknuta teritorija Kosova i Metohije stoga ovakva sramna obajva ne treba da nas začudi.

Očekivano je Srbija najlošije prošla sa natpisom da nam je "potrebna denacifikacija", odnosno da se smatramo nacistima koji moraju da promene svoje stavove prema nezavisnosti južne srpske pokrajine. Tako nešto se naravno neće destiti. 

Za Rusiju se kaže "da su Srbi odatle potekli", u Republici Srpskoj žive ratni zločinci, a Francuska je imenovana istorijskim saveznikom Rusije i Srbije, kao i Rumunija.

Od zemamlja u regionu Crna Gora je predstavljena kao veliki Ulcinj, Hrvati su ilirska braća, dok je Grčka temlja helenizovanih Arbanasa.

Švajcarska je "drugo Kosovo", Italija "druga Albanija, odnosno druga otadžbina, a milinska populacija među turskim stanovništvom poseduje šiptarske gene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading