(VIDEO) Vučević, Ljajić i Krkobabić posle sastanka sa Vučićem: Očekujte kadrovska osveženja u Vladi! Nije bilo reči o konkretnim imenima

Autor: Republika

Vesti

21.07.2020

08:21 >> 08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon još jednog sastanka u okviru pregovora o formiranju Vlade, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predstavnici izborne liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu" obraćaju se javnosti.

- Razgovarali smo o svim aktuelnim temama. Očekujemo da Skupština bude konstituisana do 3. avgusta, potom i Vlada. Vlada će svakako raditi u interesu građana Srbije - rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

- Nimalo nije lak ekonomski period roed nama, ali ubeđeni smo da Srbija može da prođe bolje od nekih drugih zemalja. Svesni smo naše odgovornosti i broja dobijenih mandata i tako se i vladamo - rekao je Vučević.

- Razgovarali smo sa predsednikom Srbije o eventualnim koalicijama i mogu da kažem da se po tom pitanju nismo složili. Tako da ćemo videti kako će se to dalje odvijati - istakao je Vučević.

- Teme su bile svakako očuvanje zdravlja, to je aktuelna i važna tema. Ako hoćemo da ostvarimo cilj da prosečna zarada bude 900 evra, onda je pred nama veliki posao. Osim toga, zbog dešavanja u celom svetu, pred nama je težak period. Moj stav je da samo jedinstevni možemo da se suprotstavimo svemu onome što nas je zadesilo - rekao je Milan Krkobabić.

- Prioriteti su ekonomija, razvoj infrastrukture i poboljšanje položaja Srbije na međunarodnom planu. Što se tiče kadrovskog sastava Vlade zaista nije bilo nikakvih imena, ali je predsednik najavio kadrovska osveženja u Vladi - rekao je Rasim Ljajić.

- Mislim da bi bilo loše da Srbija ostane bez opozicije u parlamentu - rekao je Ljajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
BozaB

21.07.2020 08:41

Drago mi je da ce mlade i sposobne osobe dobiti priliku da se dokazu!

Rale

21.07.2020 10:56

@BozaB - Sveža krav u redovima vlade je u svakom slučaju dobra.

Cane

21.07.2020 08:43

SNS je okupila mlade ljude koji će svojom energijom da doprinesu boljitku Srbije. Svaka čast. Mladi su to i zaslužili.

lak

21.07.2020 08:49

Bice formirana dobra vlada...