Palma čestitao Dačiću 30 godina Socijalističke partije Srbije: Ostali ste istovremeno i patriotska i moderna stranka!

Autor:

Vesti

17.07.2020

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

“Istorijat Socijalističke partije Srbije od 17. jula 1990. godine do danas je istorijat Republike Srbije i njenih građana. SPS je uvek bila uz svoj narod i nikada nije bila izdajnik svoje države i svog naroda i tako je i danas", izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

RepublikaFoto: Tanjug/D. ANIČIĆ
Dragan Marković Palma

On navodi da je SPS jedna od retkih političkih stranaka, osnovanih na početku višestranačja u Srbiji koja je opstala i danas, a opstala je zahvaljujući njenom predsedniku Ivici Dačiću, koji je uspeo u tome da SPS ostane istovremeno i patriotska i moderna stranka, koja je nakon 30 godina ne samo opstala, nego je danas druga po snazi politička partija u Srbiji.

- Jedinstvena Srbija je ponosna što zajedno SPS-om čini najdugovečniju koaliciju na političkoj sceni Srbije i jednu od najdugovečnijih na svetu - rekao je Marković i čestitao svom koalicionom partneru, presedniku SPS Ivici Dačiću, 30. rođendan partije.

- Današnje vreme, u kome se ceo svet nalazi, nije vreme za slavlja. SPS će, siguran sam, kao i do sada, tako i danas i sutra uvek biti uz svoj narod i svoju državu - zaključio je predsednik JS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading