Vučića napadaju jer neće da prizna KOSOVO: Uspešna i slobodna Srbija je greh koji mu neće oprostiti

Autor:

Vesti

16.07.2020

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Već nedeljama se mediji utrkuju ko će Srbiju glasnije napasti, luksemburški N1, nemački DW, mediji u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Prištini. Sa njima iste uvrede i napade ponavljaju i mediji u tajkunskom vlasništvu u Srbiji. I svi govore da je Srbija "duboko podeljeno društvo" - rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: Ministarstvo odbrane Srbije
Aleksandar Vulin

On je naglasio da je "Aleksandar Vučić pobedio na izborima i osvojio 60 % glasova. U Severnoj Makedoniji SDSM je pobedio sa jednim procentom razlike, u Hrvatskoj je HDZ pobednik sa 37.26 posto i nije ni blizu formiranja Vlade bez široke i raznorodne koalicije" i dodao da "Severna Makedonija i Hrvatska po izveštavanju istih medija nisu &39;podeljena društva’ a Srbija jeste".

- Suditi o stanju u Srbiji na osnovu divljanja siledžija na ulicama Beograda bilo bi kao kada bi o Hrvatskoj sudili prema ustaškim parolama navijača Dinama ili Hajduka i njihovim tučama sa policijom. O Srbiji se piše kao o podeljenoj zemlji zato što je Srbija koju vodi Vučić uspešna i samostalna i zato što Vučić nije i neće da prizna tzv. Kosovo. Da jeste bio bi najveći demokrata u regionu, a Srbija primer demokratije. Uspešna i slobodna Srbija je Vučićev greh koji mu neće oprostiti - poručio je ministar Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading