Građani Crne Gore u Srbiju mogu da uđu samo pod jednim uslovom

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

15.07.2020

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasador Crne Gore u Beogradu Tarzan Milošević izjavio je danas da građani te zemlje mogu da uđu u Srbiju samo sa uputom za lečenje u određenoj medicinskoj ustanovi.

RepublikaFoto: youtube.com/OtvoreniStudio
Tarzan Milošević

- U prethodnih nekoliko dana imali smo situaciju gde su ljudi vraćeni sa granice Crne Gore i Srbije, ali jasno je bilo uputstvo od strane Vlade Srbije da građani Crne Gore i ostalih država trenutno ne mogu da uđu u Srbiju - rekao je Milošević za TV Vijesti.

On je rekao da je za vreme vanrednog stanja od 15. marta do 15. maja bila dobra saradnja sa nadležnim institucijama u Srbiji koje su hitne slučajeve odobravali i veruje da će tako biti i ovog puta.

RepublikaFoto: Tanjug/M. NIKOLIĆ
Foto: Ilustracija

Prema negovim rečima, transport robe i prometa funkcioniše normalno, a kada se radi o helikopterima i malim avionima za prevoz bolesnika kaže da je to do sada uvek odobrovano od strane nadležnih organa u Srbiji sa kojima je bila dobra saradnja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading