(VIDEO) "Je**m li ti mamu u pi**u smrdljivu, sa' ću grkljan da ti iščupam"! Sergej otkrio šta se desilo iza kamera "Utiska nedelje": BRUTALNO!

Autor: Republika

Vesti

15.07.2020

15:20 >> 15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Tifunoviuć je na gostovanju u emsiji "Bez ustručavanja" na televiziji KTV Zrenjanin opleo po prvom čoveku pokreta Dosta je bilo Saši Raduloviću, ispričavi šta se desilo iza kamera na zajedničkom gostovanju u "Utisku nedelje".

RepublikaFoto: Printscreen/Nova S
Sergej Trifunović i Saša Radulović

Opozicija u Srbiji ponire u sve dublje ponore. Isplivavaju najnoviji detalji iza kulisa koji dokazuju količinu sujete koja vlada među lidera partija koje nisu, a žele da se domognu vlasti.

Tokom izborne kampanje Radulović je optužio Trifunovića u živom programu da je lažirao broj skupljenih potpisa za predaju izborne liste.

Usledila je burna rasprava na ivici incidenta. 

Temperamentni Trifunović je posle neuspelog izdanja na izborima gostovao u emisiji "Bez ustručavanja" gde je otkrio "sočne" detalje" po prekidu programa:

"Kad ti žvalava stoka kao što je Saša Radulović da ti je Vučić skupljao potpise, mene to izbaci iz takta. Radiš, gineš, gineš i onda dođe stoka i kaže: 'Ti kradeš od bolesne dece da bi se drogirao'. Ja sam u fazonu: 'Je**m li ti mamu u pi**u smrdljivu', saću grkljan da ti iščupam'. Rekao sam mu kada se završilo 'Vi ste sramni lažov. Vi ste besramna, besprizorna lažovčina' ", krenuo je Sergej, nadovezavši se prepričavanjem scene po isključavanju kamera, kada je ustao i ozbiljno zapretio:

"Ako Vas udarim nogom u glavu, polomiću Vam vilicu na dva mesta, a onda ću Vam se is*ati u usta žvalava i lažljiva", rekao je trifunović.

Pomenuti momenat pogledajte na 57:15.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Tom Sojer

15.07.2020 18:39

Sta li je sa ovim covekom? Zasto je ovako nekulturan i zivcan? Steta mlad covek.

Aki

16.07.2020 05:29

Zasto ga nisi demantovao argumentima a ne tako ...A i misljenje ljudi si dobio na izborima da imas obraza i morala pokupio bi se i pokupio iz politike za sva vremena

Dragan

16.07.2020 05:54

Bože tko se danas bavi politikom. Ovaj čovek mora prvo da se edikuje da zna da govori, da ide da uči bonton o ljepom ponašanju i na kraju da se pokuša odviknuti belog praška.

Milan 1

16.07.2020 07:03

Ovaj Trifunović je dobar za cirkusanta, a ne političara. Ovakva opozicija je prava stvar za vlast.