VUČIĆEV NOKAUT N1! Jalova PROVOKACIJA opozicione televizije nije uspela - predsednik ih udario gde su najtanji

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

15.07.2020

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić spremno je odgovorio na provokacije opozicione televizije N1 o nošenju zaštitnih maski.

RepublikaFoto: .FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC
Aleksandar Vučić

Vučić je obišao završne radove izgradnje Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje 2" u pratnji velikog broja medija, među kojima je bila i ekipa N1 televizije.

Konstatacija novinarke opozicionog medija da ne nosi masku nije omela predsednika Srbije da odgovori argumentovano, bez ikakvog izraza na licu kojim je pokazao da je pogledao provokacijama. 

- Pošto nam je udaljenost metar i po, ja je skinem. Sa maskom uđem i ni sa kim se ne rukujem, ali uvažavam vašu kritiku. Ne primećujem samo da ste se tako revnosno borili kada su upadali u Skupštinu i doveli u pitanje zdravlje ljudi, ali ja vas razumem i vašu dobronamernu želju u potpunosti poštujem - rekao je Vučić, dodavši da ličnim primerom pokazuje koliko je bitna borba protiv ove opake bolesti.

Kako kaže, navikao je da ga taj mediji u svakom trenutku za nešto krivi, i da se ta televizija nije tako brinula i borila za zdravlje građana kada su se okupljali ispred Skupštine, upadali u nju i gađali policajce.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
BozaB

15.07.2020 13:16

Posao N1 je iskljucivo da napadaju i provociraju Vucica i nista drugo.

Mita

15.07.2020 15:35

Vazno je da se na opaske kvazi nezavisnih novinara niko o brine o dobrobiti Srbije ne obazire.

Darenzi

15.07.2020 15:52

Novinarka televizije N1 ne zna nista pametnije da upita predsednika a sto se tice svih gradjana Srbije, nego ponavlja stvari kao papagaj.

Verica

15.07.2020 16:28

Dvolicna televizija N1