OPREZ, POČINJE PERIOD MERKUROVE SENKE: Ova četiri znaka biće pod DIREKTNIM UTICAJEM, evo šta to konkretno znači

Autor:

Lifestyle

14.07.2020

05:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planeta Merkur je nedavno krenula u svoj direktan hod u znaku Raka. Iako se na prvi pogled čini da će promena smera deneti olakšanje retrogradnog kretanja, ipak to neće ići tako jednostavno.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto:Ilustracija

Nakon što planeta iz retrogradnog kretanja krene direktno kroz određeni znak, postoji period koji astrolozi nazivaju "senka retrogradnog hoda", a koji traje odprilike nedelju ili dve dana. U slučaju Merkura, pozitivni aspekti direktnog hoda neće biti vidljivi sve do 26. jula.

Ovaj predstojeći period snažno će uticati na sledeća 4 znaka koji će kroz naredne dve nedelje morati da savladuju izazov koji im je namenio Merkur tokom retrogradnog hoda i nauče zadatu lekciju iz života.

Ovan

Tokom prethodnog perioda živeli ste u svom vlastitom balonu ne obazirući se na spoljni svet. Sada je vreme da se suočite sa realnošću i iskusite realni život. Sva vaša razmišljanja i sentimentalnosti iz prethodonog perioda morate ostaviti po strani jer ćete zbog njih platiti veliku cenu u realnom svetu. Važna lekcija koju morate da savladate je da ispred problema ne bežite u maštu.

Blizanci

Tokom retrogradnog hoda Merkura bilo je problema sa finansijama, ali ne brinite, to je bila važna lekcija za vas. Sada stvari kreću na bolje, pa ipak obratite pažnju kako troštie. Za vas je došlo vreme da odgovorno i pametno upravljate novcem. Svako nepotrebno trošenje gurnuće vas u težu materijalnu situaciju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto:Ilustracija

Vaga

Naporan rad u proteklih nekoliko nedelja trebalo bi da prekinete jednim odmorom u kome ćete se u potpunosti posvetiti sebi. Znajte da ako ne volite sebe i potpuno se predajte drugima to neće biti dobro za vas. Uvek će dolaziti do nerazumevanja i nepoverenja od strane drugih ljudi, ma koliko se davali. Lekcija koju treba da naučite jeste da više cenite sebe i vaše vreme.

Vodolija

Za vas je budućnost ono čemu bi trebalo da se posvetite. Došao je kraj maštanju i razmišljanju o tome kako sebe vidite. Važno je da preduzimate konkretne planove ili ćete u suprotnom osetiti snažne posledice zbog vašeg nonšalatnog shvatanja životnih pitanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading