EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! Trivanov pomoćnik član "Ne davimo Beograd": EVO KAKO SE ISISAVAO DRŽAVNI NOVAC

Autor: Republika

Vesti

13.07.2020

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Perović, pomoćnik ministra ekologije Gorana Trivana, član je organizacije "Ne davimo Beograd", eksluzivno saznaje Republika!

RepublikaFoto: printscreen
Slobodan Perović (levo)

Kao dokaz ovog šokantnog saznanja postoje mnogobrojne fotografije, a posebno je zanimljivo da je Perović zajedno sa drugim Trivanovim pomoćnikom Srđanom Stanokovićem isisavao državni novac koji su usmeravali ka Stankovićevoj NVO.

Foto: printscreen

Kako saznajemo, Perović nije član SPS već je aktivan u opozicionoj organizaciji "Ne davimo Beograd", a kako je dospeo kod Trivana u ministarstvo za sada nije poznato.

Podsetimo, Stankovićeva NVO prihodovala je 500.000 evra za nekoliko godina, a Perović je direktno odlučivao o raspodeli državnog novca i dodeljivanju tih para Stankovićevoj organizaciji.

Inače, ovo je već peti ozbiljan "faul" koji su socijalisti počinili poslednjih dana prema vlasti čiji su do sada bili deo.

Kao što je Republika već pisala, bliski saradnici socijalista aktivno učestvuju u nasilnim protestima koji se danima unazad događaju u Beogradu, o čemu detaljnije možete čitati ovde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading