ŠOK IZJAVA! Demokrate protiv vladike: Je*ao vas pop Grigorije!

Autor:

Vesti

12.07.2020

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Demokrata Dejan Petrović brutalno je osuo paljbu po vladiki Grigoriju koji stoji rame uz rame sa liderom Saveza za Srbiju Draganom Đilasom.

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Vladika Grigorije

S obzirom na to da predvodnik demokrata Zoran Lutovac, želi da se kandiduje i postane novi Koštunica, pod njegovom kontrolom, članovi DS napadaju vladiku Grigorija.

Je*ao vas pop Grigorije... - napisao je pristalica Zorana Lutovca na svom Tviter nalogu, a da li će se završiti napad samo na ovom videćemo...

 

Podsetimo, lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas i prijatelj mu Mlađan Đorđević prokrčili su put za lansiranje novog gurua opozicije, a to je, verovali ili ne, vladika diseldolfski i sve Nemačke Grigorije!

Umesto osude rušenja, paljenja automobila, prebijanja, Grigorije je iz Nemačke, maltene, sve to podržao navodeći da su protesti spontani. A onda je zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću, koji je prethodno rekao da su on, Đilas i Đorđević inspiratori nereda, kao kroz šalu poručio da bi u tom slučaju bio ućutkan.

- Osetio sam da je taj protest spontan i nekontrolisan. To svaki, iole inteligentan, čovek može da primeti. A sad bih mogao da se našalim sa vašim zamenikom gradonačelnika - da sam ja organizovao proteste, on jutros ne bi mogao da daje izjave - rekao je Grigorije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading