RADULOVE NEBULOZE SA PROTESTA: Vučić cvili kod Makorna i Merkelove da mu priznaju "lažne" izbore"

Autor:

Vesti

11.07.2020

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik pokreta "Dosta je bilo", Saša Radulović zajedno sa demonstrantima, nalazi se na protestu ispred doma Narodne skupštine Srbije.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Saša Radulović

On je tom prilikom za tajkunsku televiziju N1, objasnio zbog čega se on nalazi na demonstracijama, šta treba uraditi kao i kako treba srušiti predsednika Vučića.

Tvrdi kako su izbori bili namešteni, da se Vučić pretvara Srbiju u nemačku koloniju jeftine radne snage kao i da se oslanja na EU koja je globalistička tvorevina, gde se oslanja na Angelu Merkel i Emanuela Makrona da mu aminuju falsifikovane izbore. 

Radulović je potom nastavio sa iznošenjem gomile nebuloznih izjava. A jedna od mnogih je, da je predsednik Vučić, Srbiju odveo na pogrešnu stranu geopolitičke podele i da Srbiji tu nije mesto već na strani suverenista.

Na pitanje voditelja koji je zahtev da bi se prestalo sa demonstracijama, Radulović je odgovorio da treba oboriti navodno lažne izbore.

Voditelj ga je podsetio da je SNS ubedljivo pobedio na izborima te da "Dosta je bilo" nije prešao ni cenzus, jedini argument Radulovića je bio, da su izbori pokradeni.

Već je jasno je ko unazad pet dana huška naivni narod da pravi demonstracije, a ko će da pokupi kajmak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Mala plava

11.07.2020 20:22

Eto politike koju Sasa ima ,dilema nema šta.On može samo da sanja da se nadje sa Makronom za stolom.

BozaB

11.07.2020 20:35

Jadnice pa do 3% nisi mogao a ovde kukas i pricas o vecini. Sta ti je?

Gorana

11.07.2020 20:40

Oj Raule , Radule dodji malo domenee !

Petar

11.07.2020 20:46

Drzavo DOKLE VISE TRPIS OVE LOPURDE I NAZOVI "lidere" opazicije ?????? Vreme je za ZATVOR !!!! Sve pohvale za PROCESUIRANJE I HAPSENJE FASISTE NOGA !!!