(FOTO) Goran Vesić zapušio usta uličaru Ivanu Ivanoviću - brčka se u Hrvatskoj, dok Srbi moraju u izolaciju!

Autor: Republika

Vesti

11.07.2020

14:59 >> 14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Grada Beograda Goran Vesić je objavom na svom Fejsbuk nalogu istakao suludo ponašanje voditelja Ivana Ivanovića u krizno vreme po čitavu naciju.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Goran Vesić

Hrvatska je uvela mere obavezne izolacije za putnike i turiste iz Srbije. Izgleda da za pravila ne važe za Ivana Ivanovića, koji se nesmetano baškari na Jadranskom primorju.

"Mislio sam da će uličaru u pokušaju koji se predstavlja kao 'novinar' Ivanu Ivanoviću trebati ceo dan da se javi da štiti svoju bratiju Mlađana Đorđevića i Mladena Durića, poznatijeg kao Grigorije ili kako ga od milošte zovu Hrvatskoj 'fra Grgur'.

 

 

Javio se brže - bolje. I to sa letovanja u Istri. Srbi ne mogu da uđu u Hrvatsku, ali Ivanović može. Za njega ne važe pravila kao za ostale Srbe. On najbolje zna zašto. Dame i gospodo, to je Ivan Ivanović. Sve za pare. Pa i kada kuma treba da pokrade", piše u objavi Gorana Vesića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.