TAJKUN ĐILAS JE KRIVAC! Satrape lidera opozicije pozivale na HAOS! U SNS-u znaju ko je kolovođa

Autor: Republika

Vesti

11.07.2020

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković oglasio se posle sinoćnih nereda ispred zgrade Narodne Skupštine.

RepublikaFoto: Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas na protestima

Mirković je okrivio lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa za vandalizam i huliganizam koji je sa ulica Beograda obišao ceo svet:

"Za još jedne nasilne demonstracije u kojima je ponovo demoliran Beograd i u kojima je došlo do teškog kršenja zakona isključivo je krivac tajkun Dragan Đilas, čije su satrape pozivale da se ustane jer se mirnim putem ništa neće promeniti. 

Međusobne tuče, ubadanje nožem, bezumno kamenovanje policije, razbijanje Skupštine, bacanje šok bombi, fašistički pozdravi i nasilje koje je trajalo satim, apsolutno je nedopustivo i nešto što niko normalan ne može da podrži, pogotovo ne onaj ko priželjkuje jaku, stabilnu i uspešnu Srbiju.

Za sve što se dešava moraće da odgovara i Dragan Đilas koji poziva na ulicu, kao i dokazani prevarant, lažov i bedni manipulator Marinika Tepić, koja je sinoć pokušala da blokira auto-put u Novom Sadu, dok danas poziva da se to isto učini u Beogradu. Takva vrsta kršenja zakona i terorizma je nezapamćena i pozivam državne organe da reaguju u skladu sa zakonom i onemoguće realizaciju ovakvih suludih ideja.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Nakon scena od prethodnih večeri, postavlja se pitanje šta da očekujemo večeras, kada ostaci tok raspalog SzS-a pozivaju da se dođe u Beograd i nastavi sa ovim nasilnim demonstracijama, pritom ne vodeći računa o epidemiološkoj situaciji, zdravlju i životima građana, a još manje o ekonomskim posledicama koje ovakve slike imaju na našu zemlju.

Hvala pripadnicima MUP-a, među kojima je i sinoć bilo povređenih, koji čine branik između normalne Srbije sa jedne i haosa, anarhije i divljaštva sa druge strane.

RepublikaFoto: Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ

Srbija je jaka i pobediće, a bolesna ambicija tajkuna i stranog faktora nikada neće pobedi normalnu i pristoju Srbiju, koja je 21.juna nedvosmislenu podršku dala upravo Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci, jer se na vlast u Srbiji dolazi izborima, a ne nasiljem i demoliranjem gradova", piše u Mirkovićevoj izjavi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Mima

11.07.2020 13:04

Nije smeo na izbore, a ovde se pravi kao bitan.

Darenzi

11.07.2020 13:50

Jasno je svima ko je organizator vandalskog ponasanja bandita, drzavni organi da reaguju i uhapse Djilasa.

Milica

11.07.2020 16:28

To je jasno kao dan, pa sam je sebe prozvao onom svojom izjavom "mene niko nije napao i dirao na protestim"... pitam se zašto, hm...

Ana

11.07.2020 16:45

Ovi protesti su nastavak Djilasovih setnji. Samo shvatio je da mu je vlast daleko ko svetlosna godina i zapoceo nasilje po ulicama, na koje je mesecima pozivao.