(VIDEO) Boja ga odala! OVAKO je razotkriven huligan na protestu u centru Beograda

Autor:

Vesti

11.07.2020

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uobičajena praksa prilikom razbijanja protesta je upotreba suzavca i vodenih topova, ali snage bezbednosti u Kini vodu farbaju specijalnom bojom drečavoplavom kako bi se obeležili demonstranti.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Boja na ruci razotkrila huligana

Kako se boja zadržava i ne spira tako lako, policiji je, uz ostale metode, olakšana identifikacija demonstranata, odnosno hapšenje huligana, a da ovaj metod suzbijanja nasilja treba brzo da zaživi i u našoj zemlji, pokazao je snimak sa sinoćnjeg protesta na kome se jasno vidi prerušen huligan u kafiću u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu koji je razotkriven na osnovu boje na rukama.

Podsetimo, srpska policija uskoro će početi da koristi kineski metod za razbijanje nasilnih protesta, saznaje Srpski telegraf iz izvora u MUP. 

 

U praksi to bi značilo upotrebu specijalne obojene tečnosti koja se tamo tradicionalno koristi da policiji olakša identifikaciju demonstranata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading