Marjanović: Đilas želi da izazove haos i skrene Srbiju sa puta ekonomskog razvoja

Autor:

Vesti

10.07.2020

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u gradu Beogradu oglasio se danas saopštenjem u kojem je istaknuto da je Dragan Đilas spreman na sve kako bi zadovoljivo svoju opsesiju da se dokopa vlasti.

RepublikaFoto: Promo foto/Tanjug

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Da je Dragan Đilas spreman na sve u svojoj opsesiji da se bez politike, ideja i podrške građana ponovo na silu dočepa vlasti najbolje govori činjenica da neodgovorno poziva građane na javna okupljanja apsolutno ne vodeći računa o dodatnom širenju zaraze.

Ako tome dodamo očiglednu činjenicu da se Dragan Đilas kontinuirano bavi fabrikovanjem i plasiranjem neistina i dezinformacija tokom trajanja borbe sa korona virusom koje imaju za cilj da huškaju jedan deo građana protivsopstvene države postaje  više nego jasno da Savez za Srbiju želi da izazove političku nestabilnost i haos i skrene Srbiju sa puta ekonomskog razvoja, novih investicija, otvaranja novih radnih mesta i sigurne i izvesne budućnosti za građane Srbije u haos, destrukciju i nasilje kakvo smo imali prilike da vidimo prethodnih nekoliko dana u kome je povređeno 118 policajaca i pričeinjena ogromna materijalna šteta državnoj i privatnoj imovini.

Budućnost Srbije nisu i nikada neće biti Đilasovi huligani koji bakljama, kamenicama, motkama i lopatama napadaju državne institucije i pripadnike policije ne bi li na silu ponovo Đilasa doveli na vlast. Budućnost Srbije su nove fabrike i nova radna mesta, nove bolnice i putevi koje garantuje politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke koja je na nedavnim izborima dobila nedvosmislenu podršku građana Srbije - stoji u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading