(VIDEO) ODBIO DA SLUŽI VOJSKU: Jedan od uhapšenih Izraelaca dezertirao, pa zamrzeo sopstvenu zemlju!

Autor: Informer, Republika

Vesti

10.07.2020

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protesti u Beogradu u kojima je došlo do žestokih sukoba sa policijom pokazuju da iza njih stoji ozbljiniji organizator nego što je to bio slučaj proteklih godina tokom gradanskih protesta koji su sem u par navrata uglavnom bili nenasilni.

RepublikaFoto: youtube.com/החברתית
Roman Levin

Sem desničara, studenata, pokreta 1 od 5 miliona na protestima u Beogradu su učestvovali pripadnici plaćeničke korporacije za ratovanje "Blackwater" državljani Srbije koji su učestvovali u ratu u Ukrajini protiv Rusa i ustočnim delovima te države.

Bezbednosno informativna agencija (BIA) privela je sinoć dva muškarca - jednog iz Ukrajine i jednog iz Kirgistana, obojicu sa izraelskim državljanstvom i pasošima Romana Levina i Artura Furmana.
RepublikaFoto: MUP Srbije

Inače, kako se može videti na snimku, Roman je iz grupe "dezertera" koji su grupa ljudi koja je bila u vojsci, pa je odbila dalje služenje.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Nakon odbijanja služenja vojske, Roman sa svojom grupom ide okolo i priča protiv Izraela. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading