NJEGOV TVIT JE GLAVNA TEMA U SRBIJI: Jedan Milutin je na protestu u Novom Sadu video nešto što niko nije zapazio!

Autor: Republika

Vesti

10.07.2020

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom protesta u Novom Sadu kada je oštećen i simbol Novog Sada - Gradska kuća, jedan Milutin primetio je ono što nikom nije zapalo za oko! Zbog toga je njegov tvit glavna tema na mrežama...

RepublikaFoto: e-stock/M. SUBOTIN
Foto: Ilustracija

Tokom protesta, prozori na Gradskoj kući su polupani, a u nekoliko navrata bilo je i požara ispred ulaza u ovo zdanje u centru grada.

Zbog izbijanja nereda došlo je i do intervencije policije, a deo Novosađana koji je to posmatrao i nalazio se kod Srpskog narodnog pozorišta priredio je Milutinu nesvakidašnju scenu. Milutinov tvit brzo je postao viralan na toj društvenoj mreži. Evo šta je to on video...

- Ljudi koji su se nalazili kod SNP-a su počeli da beže preko stepenica. U jednom momentu su stigli do raskrsnice na kojoj je bio crveni znak za pešake. Jedan tip je rekao "ma ja stajem na crveno, to je to" - napisao je neko na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading