SULUDE PRETNJE! Nogo bi da hapsi ceo krizni štab!

Autor: Republika

Vesti

09.07.2020

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Nogo, jedan od organizatora nereda na ulicama Beograda i osumnjičeni za nasilni upad u Narodnu skupštinu, otkrio je konačno svoje sulude namere. On bi s huliganima koji ruše prestonicu i gradove širom Srbije da hapsi lekare i iza rešetaka pošalje vojnike i policajce.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Nogo na protestu ispred skupštine

Umesto zahvalnosti i podrške za to što se požrtvovano i efikasno bore za živote svih nas, na meti Noga i njegove ekipe su članovi kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti KOVID-19 epidemiolog Predrag Kon, zamenica Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" Darija Kisić Tepavčević, kao i direktor Klinike za infektivne bolesti Goran Stevanović i načelnik odeljenja za pulmologiju i alergologiju Univerzitetske bolnice u Tiršovoj Branimir Nestorović.

- Hitno hapšenje kriznog štaba! Dokle više neko da nas zajebava, bre, da nam uništava živote?! Hitno hapšenje kriznog štaba, prelazna tehnička vlada, izmene zakona i Ustava, da se uvede odgovornost i da se razvlasti ovaj ludak. To su zahtevi i to mora hitno da se rešava! Znači, narode, svi na ulicu. On je gotov - ispričao je u dahu Nogo.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Krizni štab

On je konačno pokazao i još jednom dokazao da se ne radi ni o kakvim mirnim protestima, već o udaru na pravni poredak države jer poziva i na napade na srpsku vojsku i policiju.

- Sramota za vojsku i policiju, moraju hitno da pređu na stranu naroda, odgovorni za ovo ima da odgovaraju! Znači odgovorni iz policije koji su dali nalog da se ispuca ovaj suzavac i da se primeni sila protiv naroda biće procesuirani - poručio je on.

Članovi kriznog štaba nisu želeli da komentarišu ove sulude ideje opozicionara jer u ovom trenutku imaju preča posla i bore se za svaki ljudski život i pacijente obolele od korone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading