(VIDEO) Vesić objavio snimak koji dokazuje da je proteste organizovao Đilasov čovek Mlađan Đorđević!

Autor: Republika

Vesti

09.07.2020

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je na svom zvaničnom fejsbuk profilu video koji dokazuje da iza organizacije protesta u Beogradu stoji Đilasov bliski saradnik Mlađan Đorđević. Vesić je dodao da posle ovoga nema dileme da sve ima političku pozadinu.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Dragan Đilas i Mlađan Đorđević

- Ako je neko imao dilemu ko je organizator uništavanja Beograda i ko stoji iza nasilnog rušenja vlasti evo snimka iz koga se vidi kako Đilasov guru Mlađan Đorđević u društvu Ivana Ivanovića iz SNP Naši juče šeta i izdaje naloge huliganima! Dakle, Mlađan Đorđević, najveće zlo srpske političke scene, čovek koji stoji iza svakog nasilja koje se dogodilo poslednjih godina u srpskoj politici jasno rukovodi ovim nasiljem. Tako da Đilas i on odlučuju šta će da bude uništeno, ko će biti kamenovan ili koji će opozicioni lider biti pretučen - napisao je Vesić.

U nastavku možete pogledati video sa protesta...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
jelena

09.07.2020 12:20

Vidimo da Djilas itekako ima veze sa protestima i dzaba okrivljuje vlast i dzaba prica da su ti protesti spontani, istina je isplivala na videlo.

Kosta

09.07.2020 12:53

Nadam se da ovaj video gledaju i opozicioni lideri, neka vide ko stoji iza nasilja i ko ih proglašava nepodobnim, ko ih šamara, tuče, izbacuje sa protesta. Ovaj čovek i Đilas su ti koji su umislili da su svemoćni.

Tanjica

09.07.2020 13:02

Najvaznije je sacuvati mir i stabilnost Srbije. Nasilje nista dobro ne donosi.

Mita

09.07.2020 13:22

Ovo nisu gradjanski protesti. Zalim ljude koji ne mogu da se pomire sa cinjenicama pa huskaju narod na demonstracije.