Vesić najavio tužbe protiv Noga i Ðorđevića!

Autor: Tanjug

Vesti

09.07.2020

05:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić osudio je nasilje na ulicama Beograda, za koje je okrivio Mlađana Ðorđevića i Srđana Noga i najavio tužbe protiv njih, nazivajući ih "Dilasovim fašistima".

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Goran Vesić

On je sinoć u objavi na Fejsbuku istakao da Grad Beograd očekuje da "kriminalci i huligani koji već drugi dan zaredom uništavaju naš grad" budu uhapšeni i privedeni pravdi i najavio da će sutra biti podnete krivične prijave protiv organizatora demonstracija Ðoga i Ðorđevića.

Ocenio je da iza haosa koji se kreira u Beogradu dva dana "u kojem rulja uništava naš grad", pa čak i napadaju pojedine lidere opozicije, stoji lično Dragan Ðilas sa Mlađanom Ðorđevićem i Srđanom Nogom.

- Grad Beograd čestita policiji na uzdržanosti i profesionalnosti jer je bez upotrebe sile oterala huligane, zaštitila Narodnu skupštinu i imovinu grada. Zahvalni smo građankama i građanima Beograda koji su ostali kod svojih kuća, sačuvali mir i nisu naseli na provokacije huligana - napisao je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading