Težak period za opštinu Vladimirci: Taman pregrmeli poplave, a sad proglašena vanredna situacija zbog korone!

Autor: rts, Republika

Vesti

08.07.2020

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U opštini Vladimirci ukinuta je vanredna situacija koja je na snazi bila zbog poplava, a uvedena je vanredna situacija zbog povećanog broja građana koji su inficirani koronavirusom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Šabac, u Vladimircima je 16 osoba pozitivno na kovid-19. Donete su i preventivne mere za zaštitu stanovništa.

Između ostalog, u toj opštini, kafići, restorani i ugostiteljski objekti mogu raditi samo u vremenu od šest do dvadeset tri časa. Zaposleni u državnim ustanovama u obavezi su da nose zaštitne maske u kancelarijama.

U zatovorenim prostorijama može biti najviše 100 ljudi, uz socijalnu distancu od 1,5 do dva metra. Na otvorenom se može okupiti najviše 500 osoba uz obaveznu socijalnu distancu.

Naložena je i dezinfekcija prostorija i alata u fizerskim salonima, salonima lepote, nošenje maski i socijalna distanca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading