SNS Kladovo najoštrije osuđuje nasilje i upad u zgradu Narodne skupštine Srbije

Autor: Republika

Vesti

08.07.2020

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povereništvo OO SNS Kladovo najoštrije osuđuje nasilje ispred zgrade i upad u zgradu Narodne skupštine Srbije u vremenu kada je očuvanje zdravlja ljudi i borba protiv sprečavanja širenja korona virusa prioritet broj jedan.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Neredi ispred Skupštine 7. 7. 2020.

Nažalost za pojedine opozicione lidere to nije važno, jer su po oprobanom scenariju ne prezajući ni od čega potvrdili da im zdravlje i životi građana nisu bitnii, pri čemu su "zaboravili" da taj scenario ne može proći jer je Srbija demokratska država, u kojoj građani rukovodstvo biraju isključivo na izborima, na osnovu rezultata i minulog rada, a ne nasiljem i na ulici u teškom vremenu kada je najvažnije da se sačuva sistem zbog života i zdravlja ljudi. Oni su divljanjem na ulicama još jednom pokazali da je nasilje njihova jedina politika, koju razumeju i koju primenjuju. Koliko im građani veruju saznali su na parlamentarnim, pokrajinskim i  lokalnim izboirima 21. juna kada su potisnuti na margine političkog života u Srbiji. Kladovski naprednjaci daju bezrerervnu podršku politici predsednika Aleksandra Vučića koji je sve podredio boljoj budućnosti Srbije i našoj deci. Moramo biti odgovorni i zato podržavamo sve preventivne epidemiološke mere, osuđujemo nasilje verujemo u bolju Srbiju sa Aleksandrom Vučićem predsednikom svih njenih građana, navodi se u saopštenju za javnost Povereništva OO SNS Kladovo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading