Ana Brnabić: Najoštrije osuđujem vandalizam poličara koji stoje iza nasilnog upada u Skupštinu

Autor:

Vesti

07.07.2020

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Najoštrije osuđujem vandalizam poličara koji stoje iza nasilnog upada u Skupštinu Srbije u trenutku kada se država i naš zdravstveni sistem suočavaju sa najtežim udarom virusa Covid 19 od početka pandemije", navela je u saopštenju Ana Brnabić.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ
Ana Brnabić

- Pošto nisu mogli da u Skupštinu Srbije uđu na izborima ponovo su pokazali svoje pravo nasilničko lice pokušavajući da steknu političke poene na najvećoj krizi na planeti od Drugog svetskog rata. Broj novozarađenih u svetu svakoga dana raste i zbog toga je važno da budemo jedinstveni i prižimo svu neophodnu podršku našim zdravstvenim radnicima koji se predano bore za svaki život u Srbiji.

Država i sve njene institucije zaštitiće pravni poredak kao što se to čini u svakoj demokratski uređenoj zemlji - kaže se u saopštenju predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marina

07.07.2020 23:03

Za svaku osudu ovakvo ponasanje! Za ovakvo divljacko i neodgovorno ponasanje u jeku pandemije nema opravdanja niti izgovora! Ugrozicete zivote neduznih! Prestanimo sa inatom barem u ovom trenutku.