Vučić povodom slučaja devojčice, koja je ispred bolnice u Novom Pazaru primala infuziju: Pravili smo zločinca od žene koja 30 godina radi svoj posao!

Autor:

Vesti

07.07.2020

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti i istakao da je u Srbiji situacija ozbiljna.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Vučić, Siniša Mali i Zlatibor Lončar

- Sve bolnice u Beogradu su nam pune, 120 ljudi imamo na respiratoru, u Vojvodini je takođe situacija teška, ali i dalje najpovoljnija - rekao je Vučić, a onda je prokomentarisao napad na medicinsku sestru koja je izvela dete ispred klinike u Novom Pazaru gde je devojčica primila infuziju, a slika iste postala viralna za nekoliko minuta.

- Pravili smo zločinca od žene koja 30 godina radi svoj posao, došao sam da pružim podršku svim lekarima - rekao je Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
lak

07.07.2020 16:42

Vucic je upravu....

BozaB

07.07.2020 16:51

Nepravedni napadi na lekare dno su dna srpske opozicije!

Daksimir

07.07.2020 19:30

Stalno neke neosnovane kritike i hajke se vode protiv zdravstvenog sistema, predsednika Vucica i sveukupnog naroda Srbije.

Ivana

07.07.2020 19:30

Devojčica je prebačena u Kraljevo a čuli smo izjavu roditelja njenog. Srbija se danas cela razvija i gradi, i to je ono što je važno za našu državu. Nije fer da Vučića mediji ovoliko razapinju.