VULIN OBIŠAO BOLNICU U PAZARU: Vojska izvršila naređenje vrhovnog komadanta

Autor: Tanjug

Vesti

06.07.2020

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas poljsku vojnu bolnicu u Novom Pazaru. Tokom posete uručio je novopazarskom zdravstvu donaciju u vidu zaštitne medicinske opreme u kojoj je 5.000 pari rukavica, 5.000 maski i 1.000 zaštitnih odela.

RepublikaFoto: mod.gov.rs
Aleksandar Vulin

Posle obilaska poljske vojne bolnice, ministar Vulin istakao je da je Vojska Srbije izvršila naređenje vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, da je postavila poljsku bolnicu i uradila apsolutno sve što je potrebno „da bi se građani Novog Pazara, Sjenice, Tutina, čitavog ovog kraja, osećali sigurno i da bi dobili odgovarajuću zdravstvenu zaštitu“.
 

RepublikaFoto: mod.gov.rs

- U ovom trenutku ovde se nalazi 40 pripadnika Ministarstva odbrane, našeg vojnog saniteta. Oni su iz Novog Sada, Niša, Kragujevca, Beograda. Svi su visoko motivisani, svi daju sve od sebe i niko od njih ne razmišlja o tome kome daje pomoć, već samo da li je pomoć potrebna. Veoma sam zahvalan svim pripadnicima novopazarske bolnice i pripadnicima Ministarstva zdravlja na ogromnoj podršci i pomoći, zato što kao jedan tim, kao jedna duša, možemo da pomognemo svim građanima Novog Pazara i svim građanima Srbije - rekao je ministar Vulin i dodao da može da razume svaku kritiku, da može da prihvati da nešto treba bolje, da nečeg treba više, da nešto treba brže, ali da apsolutno odbija „kao najgoru i najgnusniju laž da se o bilo kom građaninu Srbije različito vodi računa zbog njegove vere ili nacije“.

RepublikaFoto: mod.gov.rs


- Svi ljudi koji žive u Srbiji zaslužuju podjednako pažnju i podjednako poštovanje i dok Aleksandar Vučić vodi Republiku Srbiju tako će i biti. Svi pripadnici Vojske Srbije su na raspolaganju svim građanima Srbije i, kao što vidite, niko od njih nije oklevao da napusti svoju porodicu i posao i da dođe tamo gde je najteže. Srbija može da bude ponosna na pripadnike Ministarstva odbrane, da bude sigurna, bezbedna, da zna da o njoj ima ko da brine. Vojska Srbije će nastaviti da vodi računa o svim građanima Novog Pazara dokle god nadležne lokalne vlasti smatraju da je to potrebno. Bićemo u Sjenici, u Tutinu, bićemo gde god nas pozovu i gde god je pomoć potrebna. Zato smo tu - naglasio je ministar odbrane. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading