Antić: Monstruozni napad na predsednika Srbije je vrhunac Đilasove politike mržnje

Autor: Republika

Vesti

04.07.2020

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužba Dragana Đilasa da je predsednik Vučić lično odgovoran za smrt svih naših građana od virusa korona je monstruozna izjava iza koje stoji očaj jednog političara kada je postao svestan propasti svoje politike, tvrdi ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. MIJATOVIĆ
Aleksandar Antić

- Mržnja prema predsedniku Vučiću od početka je jedina politika koju imaju Dragan Đilas i njegovi saveznici, a ovom izjavom ta mržnja je dostigla vrhunac. Nijedan politički cilj ne može da bude opravdanje da predsednika države bilo ko optuži da je odgovoran za smrt svojih sugrađana. U situaciji kada se svi državni organi, vođeni savetima naših najboljih lekara, bore da suzbiju zarazu koja je zahvatila ceo svet, Đilas očajava nad tim što je svojom voljom ostao izvan političkog života Srbije - kaže Antić i dodaje: 

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas

- Njegov napor da se vrati u politički život je današnjom izjavom prešao sve granice, ne samo političke borbe, već i elementarne ljudskosti. Niko razuman ne može da prihvati Đilasove optužbe, niko ozbiljan ne bi mogao ni da pomisli tako nešto, a kamoli da izgovori. Njegov očaj zbog kolapsa njegove politike je samo njegov problem i uređena zemlja, kakva je Srbija, ne sme da toleriše ovakve izlive mržnje. A naročito u trenutku kada su građani s pravom zabrinuti za svoje zdravlje i kada celokupni državni sistem sve svoje snage i svoje znanje koristi da zaštiti svoje građane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
BozaB

04.07.2020 19:09

Ne poznaje Djilas nikakve granice, vec je to pokazao napadajuci decu.

M Novosel

05.07.2020 04:54

@BozaB - BozaB: Kada je u pitanju bezobrazluk, Đilas ne poznaje granice.

Jelena

04.07.2020 19:09

Đilas na sve moguće načine pokušava da se opet domogne vlasti. Počeli milioni da mu se tope pa se uspaničio

Gorana

04.07.2020 19:32

Djilas opsesivni, egoisticni i "mali "covek, nikako da shvati da je politicka proslost Srbije.