LAŽNE PRIJAVE PROTIV EPS I DIREKTORA GRČIĆA Zapisnik razobličio sve najgnusnije laži

Autor:

Vesti

04.07.2020

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prljave namere Saveza za Srbiju Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića i nevladine organizacije koje finansiraju stranci bliski Džordžu Sorošu, koji pokušavaju da uruše EPS zarad interesa stranih trgovaca strujom, razobličene su nalazima inspekcija, koje su vršile nadzor po prijavama Željka Stojkovića. To je čovek koji pod izgovorom da brine za srpske svetinje i meštane Vreoca, naselja nadomak Lazarevca, preko opoziciji naklonjenih portala plasira laži, spinuje afere i protiv EPS, ali i protiv direktora ove kompanije Milorada Grčića.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Milorad Grčić

Srpski telegraf došao je u posed zapisnika o inspekcijskom nadzoru napravljenog pre nekoliko dana, 30. juna ove godine, po prijavi upravo Željka Stojkovića protiv EPS.

Kako je konstatovano, ne stoji nijedna od pritužbi, ne postoje nepravilnosti u Medoševcu niti postoje pretnje po geološku bezbednost. I tako redom, nabrajanje bi trajalo veoma dugo, ali suština je da Stojković namerno plasira neistinite podatke samo da bi u ime SZS napadao EPS.

Foto: Privatna arhiva

 

Činjenice - ko je Željko Stojković

- Radi u RB Kolubara (EPS) na kopanju uglja

- Promoviše Dveri, Srpski centar za ekologiju i Centar za održivi razvoj

- Parcele koje je imao u Vreocima prodao EPS, a potom se preselio u Lazarevac

- Vodi kampanju protiv EPS i širenja kopova

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading