TEŠKE VESTI ZA SRBIJU! Izgubili smo još jednog čuvenog lekara: Korona odnela i Milana Mileusnića

Autor: informer, Republika

Vesti

02.07.2020

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SMA klinika sa velikim žaljenjem obaveštava javnost da je naš osnivač i direktor, doktor Milan Mileusnić, preminuo u 49. godini života, posle kraće i teške borbe sa opakim virusom Kovid-19.

RepublikaFoto: youtube.com/ZdravljeTV - Zvanični kanal
Milan Mileusnić

Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, doktor Mileusnić, bio je član Američkog udruženja fizijatara, Fimsa, Srpske asocijacije fizijatara i UMSS. Bio je predsednik i jedan od osnivača Udruženja za regenerativnu medicinu i proloterapiju Republike Srbije, kao i direktor klinike za rehabilitaciju u Harareu, Zimbabve.

Doktor Mileusnić je bio i jedan od omiljenih lekara naših sportista, glumaca i pevača.

Od naših poznatih ličnosti, ovom terapijom izlečili su se naši poznati sportisti: Ivana Španović, Mihail Dudaš, Vanja Udovičić i drugi vaterpolo reprezentativci, košarkaši Aleksandar Rašić i Nikola Korać, rukometašica Andrea Lekić, hrvatska rukometašica Katarina Bralo, perjanica rukometaške reprezentacije Crne Gore Katarina Bulatović, a od estradnih zvezda to su: Marija Kilibarda, Milica Milša, Milan Vasić, Andrija Milošević, Petar Strugar, Viktor Savić, Irina Kruška...

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Odlaskom doktora Milana Mileusnića, SMA klinika je izgubila velikog prijatelja i vrsnog stručnjaka, čiji je gubitak nenadoknadiv.

Vreme i mesto sahrane će biti naknadno objavljeno, prenosi Informer.

Potresan oproštaj od lekara

Od doktora se potresnim rečima oprostila i srpska glumica Milica Milša.

- Ne dam te Milanče! Ne dam te kume, brate, prijatelju, doktore! Ne prihvatam! I ne dam! Ti si temelj naših života, ti si naše postojanje, ti si naš oslonac, naša sigurnost, ljubav, smeh, bez tebe kako dalje? Planeto stani i zaćuti! Najbolji od svih Dr Milan Mileusnić 25.7.1970 - 2.7.2020 Korono uzela si anđela pravog!? - napisala je ona na Instagramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading