NOVE RIGOROZNE MERE NA POMOLU! Vučić večeras donosi KONAČNU ODLUKU - policijski čas ili potpuno zatvaranje Beograda?

Autor: Informer, Republika

Vesti

02.07.2020

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na preporuku Kriznog štaba za suzbijanje koronavirusa, večeras će tokom gostovanja na RTS objaviti nove oštre mere za Beograd zbog krajnje nepovoljne epidemiološke situacije!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić/Krizni štab/Ilustracija

Kako se saznaje, prema najnovijim podacima, od ukupnog broja testiranih u Srbiji u poslednja 24 sata, više od 80 odsto zaraženih je iz Beograda.

Zbog toga, prema saznanjima, predsednik Vučić će večeras, nakon sastanka Kriznog štaba, objaviti konačnu odluku struke o novim rigoroznim merama za suzbijanje epidemije u glavnom gradu.

Prema rečima izvora iz Kriznog štaba, razmišlja se o ponovnom uvođenju policijskog časa u večernim časovima, ili, što je daleko verovatnije, o potpunom zatvaranju Beograda, što će značiti zabranu ulaska u grad i izlaska iz grada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
Prvoborac

02.07.2020 09:25

Bahati i nedisciplinovani ljudi su ovom kumovali.Sve je bolje je nego da izvozimo mrtve koji će se nesumnjivo je iz dana u dan povećavati.

Sofija

02.07.2020 09:32

Predsednik i krizni štab znaju najbolje i sigurna sam doneće najbolju odluku koja je u najboljem interesu svih nas i što je najvažnije u interesu očuvanja našeg zdravlja i naših života.

BozaB

02.07.2020 09:34

Moramo da sacuvamo ljudske zivote a to mozemo samo potpunim postovanjem mera.

Danica

02.07.2020 10:07

Kakve god mere da se donesu , one su za dobrobit ljudi, zadravlje je prioritet.