Doktori za apstinenciju i lažna obećanja! Reković oplela po SzS, bukti rat u opoziciji

Autor: Republika

Vesti

01.07.2020

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valentina Reković iz pokreta "1 od 5 miliona" upitala je na Titeru Đilasovce i njegov Savez za Srbiju (SzS) na koji način objašnjavaju to što su se samoproklamovali za nosioce opozicije u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ/Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Reković oplela po SzS

Naime, Reković je u tvitu bila ironična pitajući da li se SzS kvalifikuje da bude nosilac udružene opozicije na osnovu nepostojanja rezultata u periodu od dve godine, lažnog obećanja da će Aleksandar Vučić pasti sa vlasti ili etiketiranja njenih saradnika iz pokreta.

- Po čemu se to SZS kvalifikuje da bude nosilac udružene opozicije? Možda zbog nepostojanja rezultata dve godine? Zbog 13. aprila kada ste poslali ljude kućama, a obećavali da će Vučić pasti? Zbog etiketiranja članova #1od5miliona? Ili možda to što ste doktori za apstinenciju? - napisala je Reković na Tviteru.

Foto: Tajnug/T. VALIČ
SzS

Na sajtu SzS je ranije objavljeno da je na sastanku ujedinjene srpske opozicije u bojkotu izbora prihvaćena inicijativa Saveza za Srbiju o formiranju šireg zajedničkog opozicionog fronta srpske opozicije od svih koji su bojkotovali izbore na svim nivoima.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Valentina Reković

Podsećamo, na poslednjim parlamentarnim izborima pokret "1 od 5 miliona" nije uspeo da pređe cenzus, dok je nekoliko stranaka okupljenih oko SzS bojkotovalo izbore. Napadi SzS na pokret "1 od 5 miliona" počeo je onog trenutka kad je objavljeno da izlaze na izbore.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
BozaB

01.07.2020 19:55

Djilasove pudlice ne mogu da se dogovore ni izmedju sebe a ne nesto vise.

Vida

01.07.2020 20:03

Crni mucenici opozicionari ne mogu sami sa sobom da se dogovore oko osnovnih stvari, a kamoli za nesto ozbiljnije.

Tanja

01.07.2020 20:09

Djilasovci su odavno pukli i izmedju sebe i sto se tice poverenja gradjana.

Aaaa

01.07.2020 21:11

Djilasovci su doktori za prodavanje magle.