Lončar: Cela bolnica u Novom Pazaru postaje kovid

Autor: RTS, Republika

Vesti

01.07.2020

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je jutros da se cela bolnica u Novom Pazaru pretvara u kovid, a da će drugi pacijenti biti raspoređeni u druge ustanove. On je u Jutarnjem programu RTS kazao da danas u 15 sati iz Kragujevca kreće u novi Pazar još 9 lekara i 5 sestara i tehničara.

RepublikaFoto: Tanjug/T. DROBNJAK
Zlatibor Lončar

- Opreme u Novom Pazaru ima dovoljno, ne za narednih par dana već za narednih par nedelja.  anas oko 16 časova iz Kragujevca kreće još 9 lekara i 5 sestara i tehničara. Od danas cela bolnica će biti kovid, pacijenti će biti raspoređeni na druga mesta. Primamo od juče nove lekare i nove sestre - rekao je Lončar u telefonskom uključenju za RTS.

On je zamolio sve da ne šire paniku i dezinformacije, jer ono što se pojavljuje na društvenim mrežama, kako je rekao nije validno.

- Odgovorno tvrdim da bolnica u Novom Pazaru ima sada najviše opreme od svih bolnica u Srbiji. Dovoljno je složena situacija da bismo otežavali sa takvim stvarima - istakao je Lončar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading