Srbija će pobediti koronavirus, ali Ugljanin svoju pohlepu i ludilo neće

Autor:

Vesti

30.06.2020

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dok je bio u Vladi Srbije Ugljanin je govorio ’dok sam ja ministar i nemate manjinski problem, ako ne budem, onda imate manjinski problem", rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: mod.gov.rs
Aleksandar Vulin

 - Aleksandar Vučić je u jeku pandemije virusa korona došao u Novi Pazar, obišao građane i odneo respiratore, Vojska Srbije je u bolnici za dva dana razvela gasove, dezinfikovala grad, obezbeđivala zdravstvene ustanove, starački dom, podigla privremenu Kovid bolnicu, predsednik Vučić je poslao šlepere medicinske opreme svim građanima Novog Pazara - naglasio je ministar Vulin i dodao da je "na sve to Ugljanin poslao ljude da divljaju, izgovaraju neistine i vređaju svoju državu i lekare".

 - Molimo Bošnjake da i dalje imaju apsolutno poverenje u svoju državu i u svog predsednika Vučića i da nikako ne dozvole da još jednom budu žeton kojim će Ugljanin da trguje za neko svoje mesto u vlasti. Da mu ponudimo mesto u Vladi odmah bi prestao sa napadima i oprao ruke od onih koje je slao da vređaju Srbiju. Bošnjaci dobro znaju da to Ugljaninu ne bi bilo prvi put - zaključio je ministar Vulin i poručio da će "Srbija pobediti korona virus, ali Ugljanin svoju pohlepu i ludilo neće". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading