Korpa za Đilasa od Tanje Fajon! Svi mu okrenuli leđa

Autor: informer

Vesti

30.06.2020

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Fajon, članica Evropskog parlamenta, uputila je pismo podrške DS i adresirala ga na Vidu Ognjenović i tako pozdravila ujedinjenje pro-demokratskih i pro-evropskih , pro-narodnih snaga u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ/T. VALIČ/ST
Đilas / Fajon

- Verujem da je, imajući u vidu današnje politicko okruženje u Vašoj zemlji, spajanje progresivnih partija ispravan korak za vašu budućnost i – sto je još važnije – bolju budućnost građana Srbije - napisala je Fajon dajući tako podršku onom delu DS koji nije bio u Šapcu uz Lutovca, i koji je u Beogradu radio na ujedinjenju sa Tadićevom SDS.

Lider SzS Dragan Đilas, kao i lider DS Lutovac, u proteklom periodu najviše su se pozvali na podršku Tanje Fajon.

Podsetimo, Demokratska stranka je u nedelju održala sednice u dva grada. Deo Demokratske stranke predvođen Zoranom Lutovcem održao je nastavak sednice Glavnog odbora u Šapcu, dok je drugi deo demokrata na čelu sa Vidom Ognjanović iz Beograda poslao poruku o "preko potrebnom ujedinjenju kako se oštrica otpora vlasti ne bi usitnjavala".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vida Ognjenović

Komentarišući podršku Tanje Fajon Vidi Ognjenović, Dragana Rakić rekla je za medije da je DS i rukovodstvo na čelu sa predsednikom Lutovcem dobilo jednoglasnu i nedvosmislenu podršku od predsednika Partije evropskih socijalista Sergeja Staniševa, koji je ujedno i predsednik Tanji Fajon, te da je ona poslala podršku baš Vidi Ognjenović učilnila iz čiste neobaveštenosti o našim unutarstranačkim dešavanjima i nije nikakvo svrstavanje ni na čiju stranu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
milaj

30.06.2020 09:58

Odavno su mu svi okrenuli leđa, a on to nikako da shvati

Darko

30.06.2020 10:04

Zaista si propao u životu kada te i Tanja Fajon otkači !

Dejan

30.06.2020 10:18

Djilas je totalni gubitnik i moze da se uhvati za kosu pa je pocupa koliko je pukao!

Mara

30.06.2020 11:17

Djilasu su svi okrenuli ledja!