Hvata se za slamku! Jovanović pozvao građane da izađu na ponovljene izbore

Autor: tanjug

Vesti

29.06.2020

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član predsedništva Pokreta Metla 2020 Miloš Jovanović pozvao je danas građane da u sredu, 1. jula, izađu na birališta na više od 200 mesta gde se oni ponavljaju i daju podršku toj listi za ulazak u parlament.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Miloš Jovanović


Jovanović je za TV N1, pozivajući građane da izađu na izbore, istakao da izbori nisu leglo zaraze, već utakmice i kafići.


Podseća da je juče održan drugi krug izbora u Francuskoj.

Prema njegovim rečima, glasači treba da izađu poštujući sve mere zaštite protiv virusa korona, kao što je nošenje zaštitne opreme, odnosno maske, rukavice...
RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ


Kako je naveo, nešto više od 200.000 birača ima pravo glasa u sredu, a on procenjuje da će izaći oko 90.000, a da je toj koaliciji potrebno 15.000 do 20.000 glasova za prelazak cenzusa.

Više informacija iz rubrike vesti pročitajte ovde


- Mi se borimo do kraja, to je moguće, a da li je sigurno - daleko od toga. Ali, mogućnost postoji - kazao je lider DSS-a.

Kako kaže, ne nada se pozivu u Vladu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ



- Da su građani hteli da vide Miloša Jovanovića i bilo koga iz pokreta Metla u izvršnoj vlasti, prvo bi nas stavili u Skupštinu, jer izvršna vlast zavisi od Skupštine - kazao je Jovanović i dodao da one stranke koje nisu parlamentarne nemaju šta da traže u izvršnoj vlasti.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading