IZBORI NISU BILI OPASNOST! Doktorka Darija o koronavirusu: Očekuje nas velika borba!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

28.06.2020

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktorka Darija Kisić Tepavčević istakla je večeras u emisiji Hit tvit na TV Pink da su na izborima poštovane sve mere prevencije i da prozivke na račun toga znaju da zabole

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Darija Kisić Tapavčević

Ona je odgovarala na pitanje koje se tiče prozivki oko toga da li su izbori doneli novo povećanje zaraze! 

- Preduzete su sve mere predostrožnosti. Izlazak na izbore nije predtavljao opasnost opasnost. Ne možemo to na taj način da gledamo. Poslednjih nedelja i meseci samo razmišljamo o ovom virusu. Jako mi je bitno da su se taj dan poštovale sve mere prevencije, ne samo koronavirusa već svih kapljičnih infekcija. E sad to dovođenje u vezu tih događaja i povezivanje sa koronom, o tome ne treba da se priča. Ljudi objetivno žele da vide rezultate. Prethodnih godina vidimo koji broj domova zdravlja i medicinskih objekata je izgrađen - rekla je ona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Više informacija iz rubrike vesti pročitajte ovde.

Kako je istakla, najbitnije joj je da je država reagovala brzo kada je sve počelo.

- Država je na vreme reagovala kada je krenula korona i to je najbitnije. Bitno je da su odmah nabavljeni respiratori i otvorene privremene kovid bolnice. I onda kada krenu ovakve kritike to vas zaboli, ali narod je prepoznao borbu države a virusom... Što se tiče korone velik broba nas očekuje - navela je ona.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading