Morbidna budalaština! Teodoroviću se sviđa ideja da se poslanica sa hidžabom raznese u skupštini punoj poslanika

Autor: Republika

Vesti

26.06.2020

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dno dna! Jedino se tako može opisati ponašanje akademika Dušana Teodorovića kome se svidela ideja da se narodna poslanica koja nosi hidžab raznese u skupštini zajedno sa svim ostalim poslanicima.

RepublikaFoto: N1/Sanapress/printskrin
Dušan Teodorović / Misala Pramenković

Na vest da će u sledećem sazivu Skupštine Srbije jedna poslanica nositi hidžab jedan tviteraš je napisao - nadam se iskreno da je vaspitana u duhu džihada i da će se razneti u skupštini, zajedno sa 250 poslanika.

Foto: twitter

Zatim je taj tvit podelila jedna korisnica rečima - Pa ovo je extra. Dobro, malo bolesno, ali ono.

Foto: twitter

A kao šlag na tortu stigao je "čuveni" akademik-bagerista kako ga je prozvao Željko Mitrović, Dušan Teodorović, koji je lajkovao ovu morbidnu glupost. Neka mu je na čast!

Više informacija iz rubrike SRBIJA pročitajte ovde

Podsećamo, Skupština Srbije mogla bi prvi put da dobije poslanicu pod hidžabom. Reč je o dr Misali Pramenković, koja je treća na listi Stranke pravde i pomirenja (SPP). Da li će dr Pramenković ući u skupštinu znaće se nakon što Republička izborna komisija utvrdi konačne rezultate izbora, a predsednik SPP Muamer Zukorlić smatra da je skoro izvesno da će oni imati tri predstavnika u parlamentu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading