Prozivke Sergeja i Đorđa na Tviteru! Je l' bi voleo da si bio na nekoj listi? Na tvojoj su bili tajkuni!

Autor: Republika

Vesti

25.06.2020

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postizborne frustracije u zamahu! Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović i politički analitičar i bivši poslanik Đorđe Vukadinović isprozivali su se na Tviteru.

Foto: nova S/printskrin
Sergej Trifunović / Đorđe Vukadinović

Trifunović je najpre tražio od Vukadinovića da iskreno kaže da li bi voleo da je bio na nekoj izbornoj listi, a onda je ovaj počeo da se vadi, te bilo je ponuda, te kod tebe su tajkuni...

- ali bi voleo da te neko stavio na listu, iskreno? - uputio je pitanje Vukadinoviću lider PSG-a.

- Iskreno, Serjoža, bilo je raznih ponuda i iskušenja. I - za razliku od tebe - ja sam im nekako odoleo.
A na tvojoj listi nisam mogao biti, pored ostalog, i zbog tajkuna na toj listi. I zbog Jove Divjaka. I zbog toga što ti je najbliži saradnik bio potpredsednik "skupštine Kosova" - odgovorio je Vukadinović.

Foto: twitter

Podsećamo, Đorđe Vukadinović posle dužeg vremena, ovoga puta nije bio ni na jednoj listi za poslanike (2012. - lista vlaške manjine, 2016. - DSS-Dveri), dok je lista na čijem je čelu bio glumac Sergej Trifunović doživela debakl ne osvojivši ni 2 odsto glasova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading